צד שמאל תפוס, צוואר ושכמה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

15/07/2016 | 06:41 | מאת: נירה

שלום, שמי נירה, בת 41, במשך כמה שנים אני מרגישה את התחושות הבאות : שריר תפוס בצוואר, רק בצד שמאל, דקירות באזטר השכמה האחורי מידי פעם, ויד שמאל קצת נפוחה, בנוסף חשוב לי לציין כי אני סובלת מצלקות קלואידיות, יש לי צלקת גדולה בכתף שמאל, אורטופד בדק אותי לפני חודשייםוהוא טוען שאין קשר בין צלקת לשרירים, חשוב לי לציין כי התןפעה נמשכת שנים ללא שינוי, אשמח לחוות דעת נוספת, תודה, נירה.

לאור הסיפור - יש מקום לדעתי לעשות בירור צואורי לראות שלא מדובר בלחץ על שרוש עצב בעמוד השדרה הצווארי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה