זקוקה לעזרה בהקשר לכאבי גב

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

13/07/2016 | 22:34 | מאת: אילנה

שלום לצערי אני נאלצת לכתוב כאן כיוון שבצבא לא נותנים לי מענה.. קוראים לי אילנה אני בת 19 ושישה חודשים, אני חיילת (צלמת צבאית של חיל הים, לאחרונה עברתי לתפקיד זה מתפקיד מכונאית ספינה גוררת עקב 2 בלטי דיסק בחוליות התחתונות שלי שנחשבים כבלטים קלים כביכול - ללא נזק) כואב לי הגב כבר כמה שנים אובחנתי כבעלת עקמת לפני הצבא. לאחרונה החל לכאוב לי הגב הרבה יותר מברגיל (כל יום כל היום ובכאבים של 10 מתוך 10. ללא יכולת להתכופף, להתיישב רגיל, לעמוד רגיל ולפעמים גם לא לישון רגיל.) לפני מספר שנים גם נמצא כי יש לי פלטפוס קל ולאחר מכן נמצא כי יש לי שחיקה כלה בברכיים (לאחר 7 שנים של אימוני טניס). כל הכאבים באים יחדיו. כאבי ברכיים עם כאבי גב. לצערי הרב בצבא לא מתייחסים ל'כואב לי ואני צריכה תור דחוף' ו'אני לא מצליחה לעשות כלום' וישר דוחפים לי כדורים לשיכוך כאבים ומשחות שונות. אני לא יודעת מה לעשות ואני מפחדת לא להצליח לקום בבוקר עקב כאב ואי לקיחת משכך.. זהו היום השישי של הכאבים הבלתי פוסקים ואני לא מניחה את המשחות לרגע. אני לא יודעת אם תוכלו לעזור לי איכשהו אבל חושבת שאקבל מענה יותר מהיר מבצבא

מצבך לא מדאיג ולא מסוכן מציע לך לעבוד על חיזוק השרירים ואם אין הטבה - להגיע ליעוץ מסודר של מומחה בתחום ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה