גב

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

10/07/2016 | 11:21 | מאת: מיטל

בת 28 מזה יומיים עם כאבים בגב בצלעות.. כאבים אשר מרגישה אותם בעיקר בתנועות מסויימות ובנשימה עמוקה.וכאשר אני מורידה את הראש כמה שאפשר אני מרגישה את הכאבים. האם יתכנו כאבים כאלה משרירים?( הכאבים החלו יום לאחר שהרמתי את את בתי התינוקת הרבה על הידיים. )תודה

בהחלט יתכן אם לא השתפר - כדאי להבדק על ידי רופא המשפחה או אאורתופד ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה