ביצעתי סי.טי ונתגלה שיש שתי חסימות בגב תחתון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

17/07/2016 | 01:13 | מאת: ביסן

בתוצאות הבדיקה נתגלה שיש שתי חסימות L3-L4 ובנוסף L4-L5 סתימה של 8 מ"מ/ס"מ לא זוכר.. אני סובל מכאבים עזים מרבית היום ואף ישנם ימים בהם אני מרותק למיטה; ישנה השפעה בעיקר לרגל ימין אך גם לשמאל ומרגיש נימולים וכאבים שלא מרפים ממני במהרה... בעת כיפוף מרגיש כאילו נתקע באמצע וצריך לחזור לכיפוף ולהתיישר לאט לאט; אין ביכולתי להתכופף כמו פעם בזווית סבירה אלא כיפוף קל בלבד... אשמח להבין מה ניתן לעשות עם זה... תודה מראש;

במצ בכזה נשמע לי שכל עצה ברשת בלי בדיקה ובלי עיון בצילוםים תהיה לא רצינית יתכן שאתשה זקוק להזרקה או לניתוח אפילו מציע להגיע ליעוץ מסודר של מומחה אם אתה מעוניין אתה כמובן מוזמן לתאם יעוץ מסודר במרפאתי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה