זריקה פורמנילית.תודה רבה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

10/07/2016 | 20:11 | מאת: טל

שלום רב רציתי בבקשה לשאול : הומלץ לאימי לעשות זריקה פורמינלית תחת שיקוף. האם לאחר הזריקה ניתן לחזור מיד לתפקוד רגיל או שיש תקופת התאוששות? והאם יש סיכונים בזריקה כזאת? האם עדיף קצת לסבול מהכאב ולא לעשות את הזריקה ? תודה רבה לכם

הסיכון זניח ולרוב אפשר לחזור מיד לתפקוד יומיומי רגיל מציע אם סובלת מאד - לעשות את ההזרקה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה