ממצאי בדיקת mri ואיבחון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

06/07/2016 | 20:32 | מאת: נועה

בבדיקת mri נמצאו מספר ממצאים בין היתר : D11-D12 בקע פרהצנטרלי גדול משמאל עם לחץ על השק. רציתי לשאול מהי האינדיקציה מבחינת המיקום בגוף של הכאב של בקע זה , היות ויש לי גם שתי פריצות נוספות שהכאב בהן מקרין לאורך רגל שמאל (L5-S1 + L4-L5 ) . האם הבקע בין d11-12d מקריו על המפשעה והישבן ?

לא. קרוב לודאי שמדובר בממצא אקראי שאינו מצריך טיפול כעת ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה