ציסטה מסוידת - שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

06/07/2016 | 17:13 | מאת: דורון רוזנבלום

כאבים חזקים ברגל מזה 7 חודשים ציסטה מסוידת בגובה s5 הוצע ניתוח למינקטומי וכריתת ציסטה-1. מה הסיכון לקריעת שק העצבים לנוכח הציסטה המסוידת ? 2. מה הסיכון לצורך בקיבוע ( לא מתוכנן ) ,עצמות שקופות/קושי בקיבוע 3. אני חולה COPD - האם תמליץ על הרדמה איזורית ? 4. כמה זמן אחרי הניתוח אוכל לעמוד וללכת

א. סביר שנמוך ב. לא יודע - תלוי בממצאים בצילום ובחומרתם - הייתי מחפש אלטרנטיבות ללא קבוע ג. לא אבל זה שאלה למרדים ד. סביר שתוך כמה ימים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה