כאבי גב תחתון חזקים עם זרמים לרגל ימין אחרי סיטי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

03/07/2016 | 21:41 | מאת: סיגל

שינויים ניוונים קלים במפרקים סקרואיליאקלים. בליטה אחורית מינימאלית של הסחוסהדיסקאלי ללא לחץ משמעותי על השק הטקלי בגובהL4-L5. בקע דיסקאלי מרכזי עם סימני לחץ בינוניעל השק הטקלי בגובה L5-S1 כאבים חזקים עם זרמים לרגל ימין חוסר נוחות בישיבה מה אפשרי לעשות? דרכי טיפול תודה סיגל

מציע פעילות גופנית מתונה ופייזותפריה ואם אין הטבה תוך זמן סביר - להערכה של מומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה