נגע ליטי בעמוד שדרה מותני

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

02/07/2016 | 22:04 | מאת: טל

שלום עשיתי סיטי עמטד שדרה מותני וצוארי בתוצאה כתוב במבנה גרמי ממצא ליטי עם גבולות סדירים בעצם האיליום משמאל בקוטר כ 5 מ"מ ייתכן כביטוי לאוסטאופניה פוקלית. ובעמוד שדרה צווארי כתוב אוסטאופניה כללית. האם יש חשד לסרטן?

לפי התיאור כנראה שלא אבל לא ניתן לתת תשובה חד משמעית מחייבת בלי לראות את הדימות באופן ישיר ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה