פריצת דיסק צווארי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

28/06/2016 | 21:51 | מאת: רונן

היי, אני טס לטיול בחול , האם עם 2 פריצות דיסק צווארי ניתן לעלות על מגלדות מים ורכבות הרים? חשוב לציין שהפריצה התחילה לפני 8 חודשיים , סבלתי מכאבים חודשיים וזה כבר עד היום כבר אין כאב, אולי לפעמיים שריר תפוס אך ללא כאב, האם ניתן לעלות למגלדות מים ורכבות הרים?

זה סוג של חיפוש צרות.... על אחריותך ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה