נפילה על הגב מגובה של מטר +

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

19/06/2016 | 12:41 | מאת: מיטל

שלום רב, בתאריך 2/6/16 (לפני כשבועיים לערך) נפלתי במסרת יום גיבוש בעבודה על הגב מגובה של מטר+. מהמקום פינו אותי לבי"ח אסף הרופא ושם ערכו לי צילומים של עמוד שדרה ולא גילו שבר או משהו כזה. מאותו היום ועד עכשיו אני סובלת מכאבים מאוד מאוד חזקים בשכמות, בצוואר ובישבן. פניתי ל- 2 אורטופדים שונים שאמרו שאין צורך ב-CT או MRI. הרופוא השני שלח אותי למיפוי עצמות. השאלה שלי היא האם בדיקה זו מספקיה ע"מ לדעת האם יש פריצת דיסק. כמו כן מה עושים לגבי הכאב שאינו מרפא- חוץ מתופות שאני נוטלת. בתודה מראש, מיטל

זה לא מנגנון טיפוסי לגרימת פריצת דיסק ולכןם מיפוי נשמע לי כבחירה מתאימה בלשב זה- אם לא יזוהה דבר והכאב ימשך - י שטעם לבדוק גם בCT ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה