עקמת קלה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

02/07/2016 | 16:07 | מאת: יעל

הבן שלי היה בצו ראשון והרופאה אבחנה עקמת קלה , מעולם לא שמנו לב לזה אבל עכשיו אנחנו באמת רואים שכתף אחת נמוכה מהשנייה , הילד ספורטאי ופעיל , קיבל פרופיל 97 עם סעיף , הטם יש צורך לגשת לאורטופד לצורך צילומים ומעקב ? האם משאות כבדים יכולים להחמיר את המצב ? תודה !!

1. כדאי לקבל חווד מסודרת ממומחה בתחום 2. אין כנראה קשר ישיר או מיידי למשאות ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה