תוצאות בדיקת CT עמוד שדרה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

28/06/2016 | 15:44 | מאת: יאירקה

שלום רב, מזה 3 חודשים אני סובל מכאבי גב, עשיתי צילום CT ולהלן התוצאות: סריקת L1-L2 , L2-L3 - L3-L4 רשום שיש "בלט דיסק קל אחורי מרכזי עם לחץ מינימלי על השק התקאלי" סריקת L4-L5 בקע דיסקלי על בסיס רחב אחורי מרכזי עם לחץ על השק התקאלי, הצרות פורמינות נוירליות דו צדדיות סריקת L5-S1 בקע דיסקלי על בסיס רחב אחורי מרכזי ופורמינלי דו צדדי עם לחץ על השק התקאלי והצרות פורמינות נוירליות דו צדדית מה פשר התוצאות? בקע דיסק זה פריצה? אני כרגע עושה פיזיוטרפיה אבל זה לא כל כך עוזר. מהן דרכי הטיפול ? תודה רבה

בקע=פריצה אם אין הטבה בפיזיו מציע להגיע ליעוץ מסודר של מומחה עמוד שדרה להערכה מלאה של מצבך ושקילת יתרונות וחסרונות של כל אפשרות טיפול ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה