תזוזת חוליה בגב התחתון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

25/06/2016 | 11:55 | מאת: נועה

שלום , לפני בערך כשמונה שנים גילו שזזה לי חוליה בעמוד השדרה באיזור הגב התחתון . אני לא סובלת מכאבים וזה לא מפריע לי לתפקוד במהלך היום , אך רציתי לדעת האם יהיו לכך השלכות לעתיד כמו למשל בהריון וכו' ?

זזה לי חוליה נשמע לי כמו דיברו בעלמא - זו לא אבחנה ולא יודע מה יש לך אם 8 שנים את בסדר - כנראה שאין כל בעיה משמעתית ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה