זריקה תחת שיקוף ב-s1 - והיום זריקות בקופח לצוואר

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

19/06/2016 | 18:11 | מאת: סיגל

קיבלתי זריקה תחת שיקוף ב s1 לפני כשבועיים, ובעקבות כאב ביד שמאל שנובעת מבעיה צווארית (חדשה), הרופא בקופח שלח אותי לקבל 2 זריקות אביטרן + 3 זריקות סטרואידים בקופח. פתאם יש לי חשש שהוא לא ידע (ולא שאל) שעשיתי את זה לפני שבועיים. האם זה בסדר?

לא אידאלי הרבה קורטיזון בזמן קצר אבל בסך הכל עדין בתחום הסביר ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה