קביעת פרופיל צבאי במהלך השירות

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

19/06/2016 | 16:16 | מאת: דותן שביט

שלום דוקטור. אני משרת בתור חייל קרבי בגדוד תותחנים עם פרופיל 97 כבר כשנתיים. לפני כחצי שנה החלו כאבים עזים באיזור הגב התחתון בפתאומיות ונשלחתי למיון. לאחר מכן עברתי צילום CT גב ומאז כ- 4 חודשים אני מחכה לרופא מומחה לניתוח הממצאים. התוצאות הן כאלה: * עקמת לשמאל *L4- L5 - היפרטרופיה פסטאלית *L5- S1 - ספונדילולזיס של L5 משמאל והיפרטרופיה קומפנסטורית של הפדיקל מימין ללא ספונדילולסטזיס בלט דיסק נושק לעצבים בנקבים. האם אתה יכול לשער בערך מה יהיה הפרופיל שיתנו לי בוועדה הרפואית? תודה מראש !

מעריך שלכל היותר 72 וסביר שיותר נמוך ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה