פיענוח מיפוי עצמות עקב כאבי גב עליון מזה חצי שנה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

15/06/2016 | 18:12 | מאת: ורד ברכה

ביצעתי מיפוי עצמות עקב כאבי גב עליון מזה חצי שנה.להלן התוצאות: לא מודגמת קליטה פתולוגית FDG , בכתפיים.עפי חתכי ה-spect, מודגמת קליטה בעוצמה לא ניכרת בגוף חוליה c7,ובגוף חוליה d 7, כנראה שינויים ניווניים.ייתכן על רקע אוסטופורוטי או מחלת דיסק ניוונית.בשאר הסריקה: מודגמת קליטה בחלק הדיסטלי של הפרק הסקרואיליאקלי הימני,ייתכן שינויים אוסטאואארטריטיםישנים, לקורלציה קלינית. האם ייתכן ומדובר בדלקת. סבלתי לאחרונה מחיידק סטרפטוקוקוס.והייתי חולה מספר פעמים במחלת חום.אודה על תשובתך.

יתכן אך לא כל כך סביר יוראת סביר שאכן מדובר בשינויים ניווניים להבנת המצב צריך דימות בבדיקות נוספות כמו MRI או CT ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה