מה זה אומר?

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

09/06/2016 | 16:56 | מאת: עדן

היי..סובלת מכאבים בגב כבר שבועיים , החל בפתאומיות וממשיך ונהיה גרוע יותר.. על פי הסיטי האורתופד אמר שיש לי בלטי דיסק בl4-5 וl5- s1.. עוד מה שהיה רשום זה : סיכום: 1 .סקלרוזיס קל בעצמות סביב ה-SIJ דו צדדי, בחלק התחתון של המפרק מה זה אומר???

שאולי (כלל לא בטוח) שיש גם מעורבות של מפרקי האגן בגרימת הכאב ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה