שינויים ספונדילוטיים עם אוסטאופיטים קדמיים וצדדיים

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

09/06/2016 | 09:57 | מאת: עמית

בעקבות כאבי גב נקודתיים ליד עמוד השדרה העליון מתחת לצוואר אשר מנעו ממני להמשיך בשגאת אימוני המשקולות בחדר הכושר בצורה כנמעט מוחלטת עשיתי בדיקת רנגטן בעמוד שדרה גבי וקיבלתי את התשובה הבאה: שינויים ספונדילוטיים עם אוסטאופיטים קדמיים וצדדיים? האם יש מה לעשות במקרה כזה?

לברר מה משמעות הזיז הזה על ידי CT או MRI אם הבעיה לא חוולפת ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה