שאלה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

05/06/2016 | 11:02 | מאת: דן

שלום לפני 3 חודשים כאבי צוואר כתף ונמשך ליד חזקים מאוד והדבר שנבעלתי ופחדתי באתי להרים בקבוק גדול ולא הצלחתי להרים כל כך ניגשתי לרופא שבדק ושלך אותי למיון וכתב חולשה קלה בכיפוף בשורש כף יד וכנראה פריצת דיסק.עשיתי אם אר אי והתשובה c5- c6 בקע דיסק פראמדיאני משמאל אם לחץ על השק הדוראלי נמשך גם לפורמינה הנאורלית אם הצרות פורמינה נאוראלית הבעיה ביד שמאל מאז ברוך ברוך השם מצליח להרים את הבקבוק אבל עדיין מרגיש שאחקי כמה פעמיים היד מתעיפת הרופא המליץ ניתוח האם הבעיה ביד מגיע מהפריצה וכך ישאר ללא ניתוח והאם פריצה כזו גורמת לחולשה שלבינתיים כמעט עברה והיה עוד שני בלטים בחוליות גם לכיוון שמאל יותר תודה

הסבה העיקרית לניתוח במצב כזה היא החולשה ואם החולשה עברה - אולי אין בזה צורך מציע לך לקבל חוות דעת נוספת ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה