קיפוזיס או סקוילוזיס?

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

16/06/2016 | 12:26 | מאת: נתנאל

היי אני בן 26 ומאז היותי ילד היציבה שלי הייתה שהצוואר שלי נוטה קדימה והגב בצורת S מוגזמת מאחרים . לפני כחצי שנה החלטתי לטפל בבעיה והלכתי לאורטופד עמוד שדרה ששלח אותי לצילום למרות שאמר שאין מה לעשות ואני במצב בסדר, לא ממש היה אכפת לו לדעתי. בכל מקרה בתוצאות הרנטגן היה רשום עקמת קלה בצורת S והטיה קלה של האגן לימין. במה מדובר בקיפוזיס או סקוילוזיס? האם הצורת S מתכוונת למראה הגב שרואים אותו מפרופיל ? או הכוונה שעמוד השדרה עקום ובצורת S כמו בסקוילזיס שלכאורה אם מסתכלים מאחורה?

16/06/2016 | 21:11 | מאת: נתנאל

בנוסף איך אפשר לטפל? ואצל מי? פיזיוטרפיסט? כירופרקט? שמעתי גם המצלה מספורט תרפיסט על טיפולים לבעיה.

נראה שאתה לא ממש מעוניין בדיעה של מומחה - אין דרך לתקן עקומה בגילך אלא בניתוח אבל אתה מוזמן לבזבז זמן וכסף אצל מי שאתה רוצה אם זה רצונך ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה