תשובות צילום ה-ct חודשיים של כאבי גב

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

12/06/2016 | 23:42 | מאת: טלי

שלום דר, אני סובלת מכאבי גב בלתי נסבלים בחודשיים האחרונים ששום משכך כמעט ולא עוזר לי. להלן תשובת צילום ה-CT והייתי מעוניינת לקבל את חוות דעתך.בתודה מראש ממצאים: עמוד שדרה גבי סקוליוזיס קמור לימין. זיזים זעירים בקדמת גופי החוליות . תעלת השדרה ברוחב תקין. פורמינות פתוחות. ללא בלט דיסק. עמוד שדרה מתני מנח החוליות שמור. L1-2 ללא בלט דיסק. התעלה הגרמית תקינה. נקבים בינחוליתיים חופשיים. מבנה גרמי תקין. L2-3 ללא בלט דיסק. התעלה הגרמית תקינה. נקבים בינחוליתיים חופשיים. מבנה גרמי תקין. L3-4 ללא בלט דיסק. התעלה הגרמית תקינה. נקבים בינחוליתיים חופשיים. מבנה גרמי תקין. L4-5 ללא בלט דיסק. התעלה הגרמית תקינה. נקבים בינחוליתיים חופשיים. מבנה גרמי תקין. L5-S1 ללא בלט דיסק. התעלה הגרמית תקינה. הנקבים הבינחולייתיים חופשיים. מבנה גרמי תקין. סיכום: ללא ממצא דיסקופטי

לפי התיאור הבדיקה תקינה אין לי דרך לדעת מהסבת הכאב לאור זאת ללא בדיקה ובירור נוסף ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה