כאבים חזקים ברגל

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

11/06/2016 | 20:19 | מאת: דור

שלום רב, אני בן 22 מאובחן עם דלקת מפרקים בעמוד השדרה שקשורה לפסוריאזיס. בMRI עמוד שדרה שעשיתי לפני כשנה וחצי מצאו פריצת דיסק אחורית מרכזית בגובה L5-S1. מזה כבר כשנה יש לי כאבים ברגליים מאחורה, לרוב ברגל אחת אבל לפעמים בשתיהן, הכאב הוא לאורך כל הרגליים האחוריות, לעיתים מתחיל בישבן עד לתאומים (הכאב הוא מאחורה אבל יותר לצד החיצוני אחורי). הוא מוחמר בהתכופפות בזמן שהרגליים ישרות, ומוחמר בזמן יישור הרגליים. יש לציין שגם כשאני יושב הוא לא פוחת, כלומר, אין שום תנוחה שמקלה לי על הכאב הזה. הוא כואב לי בעמידה, בישיבה ובשכיבה. בימים שהוא לא כואב לי הוא חוזר ברגע שאני מתכופף לקשור שרוכים ולמעשה הוא חוזר בכל התכופפות הכי קטנה אם הרגליים ישרות. הייתי אצל אורטופד והוא אמר לי שזה קשור לפריצת דיסק וזה כנראה סיאטיקה אבל אני כבר לא בטוח שמדובר בזה. מה אני יכול לעשות עם זה? מספיק אני סובל מהדלקת מפרקים. תודה על העזרה.

פעילות גופנית מתונה לא משנה מה סבה לפי התיאור סביר שמדובר בבעיה השורה לבקע דיסק ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה