ניתוח דיסקאוטמיה וקיבוע C4-C5

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

08/06/2016 | 12:05 | מאת: מיכאל

שלום רב, אני אמור לעבור ניתוח ביקבות פריצת דיסק גדולה C4-C5 עם לחץ גדול על חוט השדרה. רופא אחד מעוניין לעשות לי קיבוע קידמי - ושוקל להסיר את כל החוליה רופא אחר מעוניין לעשות לי קיבוע עם ברגים בין 2 החוליות. מה האלטרנטיבה העדיפה, אם בכלל? תודה

נשמע לי שכל אחד מהם תיאר לך חלק אחד של הניתוח אבל שמדובר באותו הניתוח כדי ליעץ לך באופן מחייב מה חשוב וכדאי לעשות אני כמובן חייב לבדוקת אותך ולראות את הצילומים ו - MRI אם אתה רוצה אתה מוזמן לתאם יעוץ מסודר לחוות דעת נוספת והסבר מפורט על האפשרויות ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה