פריצת דיסק ועוד

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

07/06/2016 | 09:25 | מאת: יעל

שלום רב, אני בת 20 נמצאת בשירותי הצבאי ותוך כדי השירות התחיחו לי כאבי גב והחמירו מאוד עם הזמן, לקח המון זמן עד שבכלל שלחו אותי לצילומים, לפני שבועיים עשיתי ct וקיבלתי את התוצאות. פריצת דיסק אחורית מרכזית עם לחץ על השק בגובה L4-L5 . בלט דיסק כללי קל משיק לשורש הנקבי משמאל בגובה L5-S1. וליזיס דו"צ ב-L5. הצרות מרווחים בD-11-10-9-8 עם שקעי שמורל קטנים בגופי חוליות הנ"ל ובלט דיסק אחורי קל בD10-11,D10-9 עם לחץ קל על השק. אפשר להסביר מה זה כל הדברים האלה ? איך מטפלים בזה ומה עושים עם זה בצבא ? תודה רבה !

נשמע כמו הרבה ממצאים לאשה כה צעירה מציע להגיע ליעוץ מסודר של מומחה עמוד שדרה ולחשוב איך למנוע החמרה ולהגן עליך פגיעות ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה