התייעצות בקשר לצילום

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

06/06/2016 | 20:43 | מאת: מרב

שלום רב ד"ר נכבד, הבן שלי חייל. אני מצטטת אותו:" כאבים בחוליות הצוואר וקצת בגב העליון, לא בשרירים, כשאני מזיז את הצוואר מצד לצד ולמעלה למטה. מרגיש כאילו אני "גורס חול" כשאני מזיז". זה תיאורו. מאחר והוא חייל, הופנה למרפאת גב באיכילוב. לשם כך, אני רוצה שיעשה צילום טרם הגעתו לשם 1. האם תוכל לכתוב לי איזה צילום ידרשו ממנו שם כדי שנעשה אותו באופן פרטי? אני רוצה לחסוך לו לנסוע לצריפין, רק לצורך צילום ומעדיפה שיגיע מוכן לתור. עלינו לחכות חצי שנה לתור. משהו הזוי...2. האם מה שתיאר הבן שלי, זהו דבר חריג? תודה

שלב ראשון לא הייתי עושה יותר מ צילום עמוד שדרה צווארי AP + LAT רגיל חבל על בדיקות מיותרות שלא לצורך ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה