גולה בעצם הזנב

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

05/06/2016 | 21:31 | מאת: רחל

מזה כחודשיים יש לי מעין גולה קשה כמו אבן. פיזית לא רואים אותה ורק אם נוגעים מרגישים בה זה ממש בקצה שבין 2 לחיי הישבן. אני לא יכולה לשכב על הגב או לשבת בתנוחות מסויימות זה מרגיש כאילו אני יושבת על אבן. במגע ישיר זה לא כואב אולם באופן כללי יש הרגשה של לחץ בכל איזור עצם הזנב. מה זה ? ולמי עלי לפנות ?

בשלב ראשון אולי לראופא המשפחה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה