פענוח בדיקת MRI עמוד שדרה מותני

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

31/05/2016 | 15:17 | מאת: לי

היי יש לי דיסק עם תוצאות בדיקת MRI עמוד שדרה מותני שעשיתי בבלינסון. אני אמור לחכות עכשיו שלושה שבועות עד שאקבל את הפענוח בדואר. הייתי רוצה לקבל פענוח כבר עכשיו. האם יש מישהו אחר שיכול לעשות את הפענוח? אורתופד של הקופ'ח למשל? מישהו אחר חוץ מאורתופד?

יתכון שהאורתופד של ך יכול לעזור לך אם הוא יודע ומבין בעמוד שדרה. ואם לא - אפשר לפנות לרדיולוג מומחה לבעיות עמוד שדרה ולבקש פענוח באופן פרטי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה