בלטי דיסק

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

17/04/2016 | 22:14 | מאת: רוני

היי, אני בן 24 ומתעסק בבודיבילדינג חובבני 4 שנים בבדיקת CT מותני נמצאו לי שני בלטי דיסק מזעריים (L4-L5,L5-S1). אם אמשיך עם המשקולות הם יחמירו לפריצה? או שמותר להמשיך? (אני מאמן מוסמך עובד בטכניקה סבירה ושומר על לורדוזה וגמישות) נורא רוצה להמשיך אבל חושש מהחמרה,תודה.

מדובר בממצא שגרתי שכיח בעשרות אחוזים באוכלוסיה ללא קשר ברור וישיר לבודי בילדינג ואיני חושב שזה צריך להדאיג אותך ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

10/05/2016 | 17:29 | מאת: רוני

כשסיפרתי לרופא שפענח את הCT שאני מתאמן הוא אמר שאני צריך "להרגיע" עם הספורט.. מה הכוונה מה עליי לעשות כדי למנוע החמרה?

31/05/2016 | 08:43 | מאת: Roni

כשסיפרתי לרופא שפענח את הCT שאני מתאמן הוא אמר שאני צריך "להרגיע" עם הספורט.. מה הכוונה מה עליי לעשות כדי למנוע החמרה?

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה