ליזיס ליסטזיס דרגה 1

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

26/05/2016 | 14:02 | מאת: משה

היי ד"ר אובחנתי לפני כ-7 שנים שיש לי ליזיס ליסטזיס דרגה 1. אני מתאמן קבוע בכדורסל ומשקולות, ורוב הזמן לאחר ההבחנה אין לי כאבים (למעט הרמת משקלים כבדים אשר אני נמנע מהם). מידי פעם יש לי כאבים בעיקר במנוחה ובישיבה ממושכת, אבל ברוב הזמן אין. האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי להתגבר על הבעיה, אולי לחזק את האזור או לעשות תרגילים מסוימים? מעדיף טיפול פיזי ולא תרופתי, אבל אשמח לשמוע מה האופציות.

חיזוק שרירי הגב והבטן - נשמע לי שאת עושה את זה כבר ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה