כאבים ברגל שמאל תשובת בדיקת סי טי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

21/05/2016 | 10:33 | מאת: אבי

שלום רב, בעקבות כאבי גב שהחלו והמשיכו לשוק רגל שמאל, נשלחתי לסי טי. תוצאות הבדיקה: בלט דיסק אחורי על בסיס רחב גורם לחץ קל על השק הטקלי, ללא עדות על השורשים בפורמינות, מודגמת היצרות ספינלית קלה. ממתאי לוואי: ציסטה קורטיקלית פשוטה כ 5 ס"מ בכליה ימנית. טופלתי בכדורים שלא עזרו כללל. קיבלתי זריקת אפידורל לפני כשבועיים, היתה הטבה קטנה, מקבל כרגע אטופן 400*2 ביום. הכאבים בשוק עדיין חזקים מאוד. מה עלי לעשות?? תודה

מציע להגיע לבדקית מומחה עמוד שדרה לראות את ה - VT וןלהעריך אפשרויות המתאימות למצבך ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה