מחפשת פתרון לקשיים בתפקוד של מערכת השתן

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

19/05/2016 | 09:09 | מאת: הגר

האם משהו מהמפורט לעיל  יכול להיות גורם לקשיים בשליטה על שלפוחית השתן ,קושי בהתרוקנות וכתוצאה מכך דלקות חוזרות וכאב מקרין באזור הכליות ? להלן תוצאות סריקה בתהודה מגנטית של עמוד השדרה הגבי והמותני: ללא ועם חומר ניגוד. T1, T2, STIR הבדיקה בוצעה בשקלול סיבת הבדיקה: לשלילת לחץ על החוט. ממצאים: אות תקין לכל אורך החוט שהודגם. .D12 - סיומת החוט ב בקע דיסק מרכזי. : D10-D11 בקע דיסק פארא-מדיאני מימין. : D9-D10 בקע דיסק מרכזי. : D8-D9 בקע דיסק פארא-מדיאני משמאל לוחץ קלות. : D7-D8 ללא היצרות. : D6-D7 ביתר הגבהים בעמוד השדרה הגבי ללא פריצה או היצרות. ניוון הפסטים והפלבום. בלט דיסק היקפי. : L5-S1 ניוון הפסטים והפלבום. בלט דיסק נוטה ימינה לוחץ קלות על השק ועל הנקב הימני. : L4-5 ניוון הפסטים והפלבום. בלט דיסק היקפי לוחץ קלות. : L3-4 ללא היצרות או פריצה. : L2-3 תקין. :L1-2 תקין. : D12-L1

אין בממצאים כשלעצמם ללא ממצאי בדיקה גופנית וללא עיום בצילומים כדי להבין אם מדובר בממצא חמור או לא - הסבר לבעיות במערכת השתן (זה אפשרי אבל לא ניתן לאשר או לשלול) ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה