ראקוטן ו - ct ודעה על ממצאי צילום

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

28/05/2016 | 18:32 | מאת: עידן

ד"ר נחשון שלום, 1. רציתי לדעת האם יש מניעה כלשהי ואף סיכון (מפאת הקרינה) בביצוע ct בעת לקיחת ראקוטן? 2. עשיתי צילום של עמ"ש מותני -סקרלי עד 2 מבטים שתוצאותיו : ללא סטייה פרט לשינויים מולדים ( וריאנט אנטומי) בזיז הרוחבי בגוף חוליה L1 דו צדדי בצורת פזודרו ארטרוזיס. מהי דעתך על ממצאים אלו? תודה על זמנך.

1. לא שידוע לי 2. הממצאים בתחום התקין ולא מספקים הסבר לתסמינים כאדאי לבצע בירור יותר מעמיק ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה