שאלה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

26/05/2016 | 13:50 | מאת: אלי

שלום.לפני כחודש עברתי ניתוח דיסקטומי עמוד שדרה צווארי וקיבוע c4-c7.תחושת שריפה ברגל וערות החזרים עדיין קיים.זה אמור להיות כך ? מה ניתן לעשות כדי לשפר את זה ? תודה

לא יודע מה היה המצב לפני הניתוח אבל יתכן מאד שאלו ממצאים שצפויים להשאר ולא להשתפר אם אתה סובל משינויים מילופתיים בחוט השדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה