שורף בגב תחתון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

24/05/2016 | 20:45 | מאת: עדן

שלום..היום בבוקר חשתי בכאבי גב , יותר נכון הרגשת שריפה בגב תחתון צד שמאל בלבד,בעיקר בתנוחות כיפוף ..כאשר התכופפתי וקמתי החל לשרוף לי ממש האיזור ,הרופאה שלי שלחה אותי לבדיקות שתן ואלא התשובות: Ph-5.5 Nitrit-negative Ketone-negative Glucose-negative Urobilinogen-noraml Bilirubin-negative Protein-10 Leucocytes (U) 25 10 יחידות: cell/µl Erythrocytes (U) 25 10 יחידות: cell/µl Leucocytes (U)/Field 1.0 Leuco/F Erythrocytes (U)/Field 1.0 Ery/F Mucous (U) Squamous Epithelial Cell אשמח לדעת תשובות מה זה יכול להיות!! תודה רבה...

24/05/2016 | 21:14 | מאת: עדן

Ph-5.5 Nitrit-negative Ketone-negative Glucose-negative Urobilinogen-noraml Bilirubin-negative Protein-10 Leucocytes (U) 25 10 יחידות: cell/µ Erythrocytes (U) 25 10 יחידות: cell/µl Leucocytes (U)/Field 1.0 Leuco/F Erythrocytes (U)/Field 1.0 Ery/F Mucous (U) : פלוס פלוס Squamous Epithelial Cell: פלוס

לא רואה ממצא חד משמעי ברור המסביר את התסמינים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה