קנאקים בעת ביצוע תרגילי פילאטיס

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

24/05/2016 | 14:23 | מאת: מור

שלום רב, אני בת 48 עם מספר בלטי דיסק בעמוד שדרה תחתון ימני וכאבים כרוניים קבועים 24/7. בכל פעם שאני מבצעת תרגילי התעמלות, כאשר מדובר במתיחה של הצד הימני (הכואב..) אני מרגישה קנאקים רבים בזה אחר זה ומעין "תזוזה של עצמות/ חוליות". בחלק השמאלי (הבריא) התרגיל לא משפיע על כאב ואין קנאקים או תחושה מיוחדת אחרת. האם יש סיבה לכך? האם עלי להפסיק עם התרגילים? תודה.

לא מסוכן - לרוב רעש של גיד העובר על פני מפרק או זיז עצם לא להתייחס ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה