אוסטאופיט ובקע דיסק L1-D12

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

16/05/2016 | 19:53 | מאת: מירב

בת 35, כאבי גב תחתון לאורך עמוד השדה עד האמצע (עם נטייה לכאב ימינה). כאב בתנועה/בישיבה/שינה/הרמה. לא עובר עם חימום, משחות, מדבקות, אופטלגין. לפני זמן מה עשיתי CT בטן ואגן. אחת התוצאות: "חלון עצם: אוסטאופיט ובקע דיסק אחורי מימין בגובה L1-D12" מה אומרות התוצאות, והם ייתכן קשר לכאב? תודה

בהחלט יתכן ואף סביר - אפשר לנקוט בכל מיני טיפולים לפי חומרת התסמינים ולפי ממצאי הבדיקה הגופנית - החל מפיזיותפריה דרך הזרקה ועד לניתוח ממליץ להגיע לשם גך לבדיקה יעוץ והערכה של מומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה