בלט דיסק חמור אצל נערה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

15/05/2016 | 14:13 | מאת: ברלי

ממצאי הסיטי: מודגמת הצרות דיסקלית L5-S1 L4-L5 L3-L4 נצפה בלט דיסק דיפוזי אשר לוחץ על השק התקאלי(L4-5) בלט דיסק נרחב נוירופורמינלי שמאלי,המצר במידה קשה את הנוירופורמינה משמאל עם לחץ על הנוירופןרמינה. אין לזהות דיסקופטיה נוספת. מזכירה שהילדה רק בת 13.5 מה גורם לממצאים כל כך חמורים? הילדה סובלת כבר כמה חודשים מכאבים מאחורי ברך שמאל. ניתוח אינו אופציה כרגע..מה דעתך והמלצתך?

אין לי תשובות בלי לבדוק ולראות את הצילומים בעצמי אני מניח שמודבר על היצרות מולדת של תעלת השדרה המתנית שגורמת לממצאים כה קשים בנערה כה צעירה אפשר לשקול טיפול פיזיותרפיה התעמלות הזרקות תחת שיקוף ויתכן שבסופו של דבר לא יהיה מנוס מניתוח למרות הגיל הצעיר לפי חומרת התסמינים מציע להועץ במומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה