אשקלון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

15/05/2016 | 08:09 | מאת: yoram

אצלי יש פריצת דיסק כבר 30 שנה. אמרו לי אז שצריך נתוח. מאז פעם בשנה בערך אני סובל מהגב. כעת אני מתלבט לגבי טיפול בשל התבגרותי.

תלוןי כמה אתה סובל אם רוב הזמן אתה בסדר ורק התקף קצר בפעם בשנה - לא כדאי לשקול ניתוח אם רוב הזמן סובל - כדאי לשקול אם המצב לא ברור - כדאי להגיע ליעוץ מומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה