כאבי גב צוואר ושכמות, זריקה סטרואידים

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

07/05/2016 | 12:09 | מאת: שגיא

שלום שמי שגיא אני בן 35 וסובל בשנה האחרונה מכאבי גב צוואר שכמות וראש. בשנה האחרונה הייתי אצל אורטופדים ניורולוגים פזיוטרפיסטים וכירופרקטים. בנוסף משתמש ברוקסט פלוס אדויל ולפני שנה ניסיתי את תרופות האנטי דלקתיות. האבחון והסיטי הראו שיש לי בלטים בן c2 ל c7 והצרויות ולכן כל הכאבים. שבוע שעבר הייתי במרפאהת כאב של קופת החולים והמליצו לי לעשות זריקה סטרואידים אך נאמר לי שזה ללא שיקוף. רציתי לדעת המלצה האם כדאי לעשות, סיכונים, לחכות לשיקוף וכו.. תודה

ממליץ על הזרקה תחת שיקוף ולהבין שמדובר לרוב בהקלה זמנית אםן מדובר בממצא לדקלתי זה יכול לפתור הבעיה אם יש לחץ מכאני ניכר - כמו בע דיסק גדול למשל - סביר שההקלה תהיה זמנית בלבד בכלל - מציע לך להועץ במומחה עמוד שדרה לפני שאתה מתחיל עם כל מיני טיפולים - קודם מאבחנים הבעיה ורק אז מחליטים על טיפול מתאים לפי האבחנה זה הסדר הנכון ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה