בדיקת CT גב אשמח לפישוט התוצאות

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

04/05/2016 | 17:28 | מאת: עומרי

שלום עשיתי בדיקת CT וקיבלתי את התוצאות האלה : L4-L5 בגובה מבנה גרמי שמור. רוחב גרמי תקין של תעלת השידרה והפורמינות. בלט דיסק דיפוזי עם לחץ קל עד מתון על השק התקאלי. :L5-S1 בגובה הצרות המרווח הבין חולייתי. רוחב גרמי תקין של תעלת השידרה והפורמינות. בלט דיסק דיפוזי מלווה בבקע פארא מדיאני ימני גורם ללחץ קל על השק התקאלי. הצרות פורמינלית קלה מימין. יש מישהו שיכול לפשט לי את התוצאות ? מה הטיפול אם בכלל? מבחינת העבודה?

יש במרווחים אלו בלטי דיסק - כלומר תהליך שחיקה של הדיסק המתבטא בהתבלטות שלו ותפקוד לקוי של הדיסק לא מסוכן אך יכול לגראום לכאב ותסמינים שונים מומלץ על פעילות גופנית ופיזיורפיה ןאם אין הטבה =- מציע להתיעץ עם מומחה עמוד שדרה לגבי טיפולים נוספים לפי ממצאי הבידקה הגופנית ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה