איזה חגורת גב בעקבות כאבים קשים....

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

16/05/2016 | 11:47 | מאת: עדנה

שלום,לפני כ3שבועות ואילך תקפו אותי כאבים קשים במותן שמאל עד שהגעתי לחדר מיון שע'צ. בצילום התגלתה עקמת באיזור המותן לצערי.לקחתי כ7 ימים ארקוקסיה ופרקוסט. הוקל,אך עד היום יש תנועות שקשה לי, הפסקתי הליכות שעשיתי3 פעמים בשבוע,ומקווה שיחלוף מהר.שאלתי איזה חגורת גב אתה ממליץ לקנות כי ראיתי שישנם הרבה מאד סוגים.אני בת 76 פחות או יותר בריאה. אודה לתשובה מהירה כי מתפללת שאוכל ליסוע לטיול שהוזמן מזמן -בעוד 4 ימים. תודה רבה עדנה

מציע לקחת חגורת גב אלסטית פשוטה (מה שהיה נקרא בעבר "חגורה יפנית") שאינו גורם נזק אינו יקר ולרוב מקל על הכאב ומוסיף יציבות זה הכי בטוח שאני להציע בלי בדיקה. ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה