שבר בחוליה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

15/05/2016 | 21:13 | מאת: אורית

שלום אני לאחר נפילה שברתי את החוליה L1לאחר קיבוע מזה 9 חודשים ומרגישה שהמצב הולל ומחיר רגל שמואל שלי כואב וגם נרדמת כאבים חזקים בגב שותה נרקוטיקה כל 3 שעות האם יש מה לעושת בנידון בבקשה אני ךא יודעת מה לעשות ?

איני יודע מה גורם להחמרה אבל בהחלט יש מקום לבצע בירור מקף כולל צילומים בעמידה וכן MRI מציע להגיע ליעוץ מומחה עמוד שדרה לשם כך. ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה