פענוח בדיקת CT עמוד שדרה מותני וצווארי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

07/05/2016 | 09:08 | מאת: Esti

שלום רב, אודה לפענוח בדיקת CT עמוד שדרה מותני וצווארי: L5-S1 בקע דיסק אחורי מרכזי לוחץ על קדמת השק. בגובה C3-C4 שינויים ניווניים קלים עם תופעת ואקום בגובה C4-C5 בלט דיסק אחורי של אנולוס. בגובה C5-C6 דיסק מוצר עם תופעת ואקום, זיזים אחוריים קטנים עם היצרות פורמינלית קלה מימין. הייתה לי תאונת דרכים. האם ממצאים אלה קשורים לתאונה?

ערבבת ממצאים צוואריים ומתניים אבל בכל מקרה מדובר על שינויים ניוניים שלא נגרמו בתאונה אבל יתכן שהתאנה הפכה אותם לגורמים לכאב ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה