עקמת מותנית 15% בבת 14

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

03/05/2016 | 11:29 | מאת: אפרת

שלום רב דוקטור רנד, הילדה שלי בת 14 ואובחנה עקמת מותנית 15% וגם יציבה גרועה :( מה אתה ממליץ לנו לעשות? למי עוד לגשת חוץ מאורתופד? לאיזה טיפול עלינו לצפות? כמה שיפור אפשר להשיג? האם זה נכון ששיטת אלכסנדר (אך לא לפני גיל 14) וקניית מזרון קשיח יכולים להיטיב עם המצב? תודה ויום מצוין - אפרת

מזרון ושיטת אלכסנדר יעזרו אבל לא לילדה אלא למי שמוכר את זה היא צריכה מעקב של אורתופד בלבד. אם יחמיר אפשר לשקול טיפול במחוך אבל בינתים רק מעקב של מומחה עמוד שדרה פיזיורפיה ופעילות גופנית כמובן יעילים וטובים לבריאות כושר וגמשית אבל לא ישנו את מצב העקמת למרות כל מה שבודאי יספרו לך בנושא.... ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה