פענוח MRI

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

03/05/2016 | 08:11 | מאת: שירי

שלום בבדיקת MRI התקבל הממצא הבא קונוס בגובה של L1-D12. ליפומה של פילום טרמינלה בגבהים של L2עד L4. יש לציין שאת הבדיקה עשיתי ללא חומר ניגוד ובהיותי בחודש חמישי להריון. שאלתי...האם הממצאים נראים לך תקינים? תודה

מיקום קצה החוט תקין הליפומה - גידול שפיר של שומן בתעלת השדררה הוא ממצא מאד שכיח ולרוב לא מזיק אך לעתים גורם לכאב ותסמינים ולעתים אף מצריך הוצאתו בניתוח (לעתים רחוקות) ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה