ישבה נכון על כיסא ללא משענת

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

02/05/2016 | 18:10 | מאת: ליאור

דר שלום, האם כאשר יושבים על כסא ללא משענת לתקופה ארוכה של זמן ,ניתן לשבת ללא כאבים כל עוד היציבה נכונה? -כשאני יושבת אני מנסה למצוא את עצמות הישיבה עליהן אני יודעת שאמורים לשבת,אך יוצא תמיד שאני "הולכת" קדימה עם הגוף ואז אני לא מרגישה שאני יושבת על אמצע עצמות הישיבה אלא על הקצה הקדמי שלהן או הכלל לא עליהן. מהי הפוזיציה הנכונה? תודה

התנוחה הנכונה - גן זקוף תוך שמירה על הקמירות הטבעית שלו - בתנוחה זו אין כאב וניתןו להתמיד בה זמן רב גם ללא משענת אם תרגלים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה