בדיקת MRI לעמוד שדרה מותני

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

25/04/2016 | 14:42 | מאת: דכור דגש

שלום ד"ר, הקונוס המודולרי הודגם כתקין בגובה L1. שינויים ניוונים סביב ה- END PLATE וקשרית ע"ש שמורל במספר חוליות. מימצא ליווי: מממצאים בקוטר של עד 1.8CM בכבד, לקורלציה עם US. אני בן 33 הבדיקה בוצעה עקב כאבים בירך כולל נימול מתמשך בזמן ישיבה בשתי הרגליים. שאלה: 1. האם הממצא הקשור לעמוד השדרה מסביר את הכאב שחש לי ובכלל מה הפענוח אומר.? 2. האם הכבד אפשרי לראות אותו בבדיקה לצורך פענוח של הממצא או שהכוונה אולי לחלק אחר בגוף למשל כליה.? תודה מראש לתשובה שלך

1. לא 2. אם נראו ממצאים בכבד - סימן שראו אותם בכבד וכפי שנרשם - כדאי להשלים את הבירור עם בדיקת אולטראסאונד של הבטן ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה