פענוח ממצאי ct

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

30/04/2016 | 19:34 | מאת: פנינה

שלום, קבלתי את ממצאי הסיטי ופרט לשבר בצלע אני לא ממש מבינה את הנתונים. כרגע סובלת מכאבים בעיקר בשינוי מנחים ועמידה ממושכת. אשמח לקבל הסבר והמלצה להמשך טיפול. שבר בזיז הרוחבי ימני בגובה L1 שבר בזיז הרוחבי ימני בגובה L2 לייזיס חד צדדי בגובה L5 משמאל ודפורמציה של צורת התעלה בגובה זה בלט דיבר הקפי בגובה L5-S1, L4-LS גורם ללחץ קל עד בינוני

יש מספר שינויים ניוניים קלים - בלט דיסק ושבר מאמץ ישן (ליזיס) שאינו מהווה לרוב מוקד כאב. סביר שהכאב החד שאת חשה כעת נובע משברים טריים יחסית בזיזים הרוחביים של חוליות L1-2 מימין בעקבות חבלה? בכל מקרה ממליץ להגיע ליעוץ מומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה