עקמת ואי שוויון רגליים

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

17/04/2016 | 21:08 | מאת: דני

יש לי עקמת 30 מעלות ופלטפוס לפני כחודש הייתי אצל רופא אורטופד אמרתי לו שאני מרגיש שרגל שמאל קצרה יותר ושבגלל זה אני מרגיש שאני עומד עקום הוא אמר לי שזה בגלל העקמת ובדק אותי כששכבתי ואמר אורך רגליים שווה ורשם עיוות אגן אז לי זה הפריע מה שאני מרגיש אז הלכתי למדרסן וקניתי מדרסים וביקשתי ממנו שיוסיף לי סנטימטר במדרס שמאל האם זה יכול להחמיר לי את העקמת או לא כי אני בן 18 וחצי,?

אם זה מבוצע לא נכון זה בהחלט עלול להחמיר מציע לך להבדק על ידי מומחה עמוד שדרה לבברר אם בעאמת יש הפרש משמעותי באורך הרגלים שגורם לעקמת ואם כן - לטפל בו לפי ההנחיות שתקבל ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה